Råmanus skickat till lektör

Så äntligen kom den dag som så länge känts avlägsen – jag har ett färdigt råmanus!

I veckan skickades manuset till lektörsläsning. Pirrigt men skönt! Nu tar jag en välförtjänt paus från manuset och skapar lite distans till de dryga 500 sidorna som jag läst, ändrat och funderat över så många gånger att jag inte ens kan räkna ihop dem.

Over and out och på återhörande 🙂

 

6 reaktioner på ”Råmanus skickat till lektör

  1. Giftiga relationer skriver:

   Hej! Manuset är fortfarande ute på förlagsvända. Jag hoppas och tror att manuset ska bli antaget och annars får jag utvärdera situationen – på ett eller annat sätt ska den iaf komma ut till läsarna. Tyvärr är förlagsvärlden ingen snabbtänkt värld och även om manuset blir antaget tar det tid innan utgivning så det kan nog dröja ytterligare en tid innan boken går att köpa. Prenumerera gärna på mitt flöde här på bloggen, jag uppdaterar så snart något är på gång. Allt gott!

   Gilla

  1. Giftiga relationer skriver:

   Tack Lena! Det hoppas jag också, hittills har några hoppfulla svar från förlag lett fram till återvändsgränder pga jag skriver under pseudonym men jag hoppas något förlag ska våga satsa. Om inte så får jag se vilken väg jag ska gå – på ett eller annat sätt ska den komma ut iaf.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s