Vill du dela din berättelse?

Du som läser det här har förmodligen en alldeles egen historia av att ha kommit i kontakt med en narcissist. Kanske lever du med en partner, har lämnat någon, har en chef eller kollega eller en förälder som är narcissist. Oavsett vilken roll du har kopplat till narcissisten så vet du i så fall vilken stor skada en enda person kan åsamka sin omgivning. Narcissisten tar av allas vår energi och livskraft och devalverar vår självkänsla till en punkt där vi får svårt att skilja sant från falskt och verklighet från fantasier. En sak är säker. Den här typen av relationer är giftiga. Vår historia må vara unik men inte så unik som vi kanske tror. Ramverket i narcissistens relationer är densamma. Den empatilösa behandlingen, gränslösheten och det sjukliga fokuset på jag, mig och mitt i relationen är de gemensamma nämnarna som binder alla våras berättelser ihop.

Mitt primära fokus med den här hemsidan och manuset till boken jag har skrivit som handlar om föräldraskap med en narcissist är att belysa de här gemensamma nämnarna som jag pratar om. Jag vill dela insikterna och lärdomarna som kommit ur dem. Samtidigt vet jag att många finner tröst i att läsa andras berättelser och däri finner sin igenkänning. Så en fråga till dig som läsare, vill du dela din berättelse av en giftig relation och få den publicerad här på hemsidan?

Om du skulle vilja det maila mig din berättelse till giftigarelationer@gmail.com, märk mailet ”Min berättelse” och tryck på sänd senast 2019-11-30. Självklart går det utmärkt att vara anonym (använd i så fall fingerade namn i din berättelse). Jag förbehåller mig rätten att välja ut en berättelse som publiceras på hemsidan 2019-12-01.

Nu hoppas jag och säkert många läsare med mig på att få höra din berättelse!

P.S Om du uppskattar hemsidan och vill få en uppdatering när det publiceras ett nytt inlägg registrera dig gärna med din e-post adress så får du ett mail varje gång det händer något nytt här. Tack!

En reaktion på ”Vill du dela din berättelse?

  1. Giftiga relationer skriver:

    Uppföljning på inlägg; i dagsläget har inga berättelser kommit in. Om du skulle vilja dela din upplevelse av att vara nära en narcissist maila gärna även om tidsfristen ovan gått ut.

    Gilla

Kommentarer är stängda.