10 känslor som en osund relation väcker

Det kan ta tid att lägga pussel och inse att man är del av en osund relation. Många vittnar i efterhand, på andra sidan relationen, att det fanns ledtrådar. Att det fanns små signaler, ofta tidigt, på att något inte stod rätt till men som man där och då av en eller annan anledning ignorerade. Kanske för att man inte trodde att det man upplevde var en del av något större. Kanske för att man inte tog de egna känslorna på allvar. Känslorna kommer oftast före vi förstår dem och varför de uppstår.

Här är 10 vanliga känslor en osund relation väcker:

  1. Du känner dig trött och dränerad med den här personen
  2. Du känner ofta att du måste förklara dig i relationen
  3. Du kan inte vara dig själv med den här personen
  4. Du ger mer än vad du får tillbaka
  5. Du tycker inte om den person du blir tillsammans med den här personen
  6. Du känner dig oförtjänt uppvaktad och ömsom osynlig tillsammans med den här personen
  7. Du känner att du måste förminska eller förstora dina bedrifter för att inte väcka avund alternativt vara något värd i den här personens ögon.
  8. Du känner dig ofta förminskad eller till åtlöje av den här personen
  9. Du känner dig ofta missförstådd med den här personen
  10. Din magkänsla säger dig att den här personen inte är att lita på

Ta dig själv och det du känner på allvar. Om du känner såhär och ändå har svårt att ta det på allvar bolla den här relationen med någon du kan lita på. Någon som du med all säkerhet vet har ditt bästa framför ögonen!

Om du vill läsa mer på ämnet osunda relationer och narcissister och inte vill missa några inlägg på ämnet kan du få ett meddelande om nya inlägg. Antingen genom att ange din mailadress längst ner på hemsidan (https://giftigarelationer.com), följa hemsidan via RSS flöde eller på facebook: https://m.facebook.com/giftiga.relationer.1?ref=bookmarks

Ta hand om dig!