Narcissisten har alltid haft det värre

Om du berättar något jobbigt som du går igenom för en narcissist dröjer det inte länge innan narcissisten kontrar med en berättelse som tar udden av det du just har berättat.

Situationer kan bli rent av absurda. Du må ha fått cancer men när narcissisten fick en infektion efter ett tandläkaringrepp då var var det minsann en riktig nära döden upplevelse. Du må ha legat sömnlös en vecka för att barnen varit sjuka men när narcissisten hade influensa sist så hostade narcissisten natten igenom i en månad i sträck och fick inte sova en blund. Du må ha brutit benet men då skulle du sett när narcissistens stukade foten förra sommaren. Läkaren hade aldrig sett maken på svullet förr.

Det går inte att få empati av en narcissist. Inte genuin och stadigvarande sådan i alla fall. Det finns nämligen ingen som det är så synd om som narcissisten. Inte ens du om du så får cancer, ligger sömnlös eller bryter benet. Narcissisten har i alla fall varit med om värre.

En reaktion på ”Narcissisten har alltid haft det värre

Kommentarer är stängda.