Lyssna på psykolog Monica Emanell berätta om psykisk misshandel i avsnitt 25 av Psykopatpodden

Inlägg innehåller reklam och samarbete för egna produkter

Monica Emanell är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut och väldigt kunnig när det kommer till dansen i destruktiva relationer. Nu kan du höra henne i avsnitt 25 i Psykopatpodden där hon intervjuas om psykisk misshandel. Vad är skillnaden mellan narcissister och psykopater? Är en person som utsätter sin partner för psykisk misshandel medveten om vad han/hon gör? Hur kan man ta hand om sig och läka efter att ha blivit utsatt för psykisk misshandel? Det är några av samtalsämnena som bjuds på.


Monica skrev förordet till min bok ”Perfekt på ytan defekt inuti – Hantera vardag och familjeliv med en narcissist” och intervjuades även i boken. I boken delade hon bland annat sina bästa råd och tips till den som delar föräldraskap med en narcissist.

Det är alltid väldigt engagerande och intressant att prata med Monika, hon sitter på en guldgruva av kunskap.

Reklam och samarbete för egna produkter

I boken ”Perfekt på ytan defekt inuti” får du som vill lära dig mer om hur narcissister fungerar samt får många tips, råd och verktyg för hur du kan hantera en relation med en narcissist.

Just nu har Bokus kampanj på boken och erbjuder ett förmånligt pris, missa inte det! https://www.bokus.com/bok/9789198403862/perfekt-pa-ytan-defekt-inuti-hantera-vardag-och-familjeliv-med-en-narcissist/