Missa inte påskkampanjen hos Paneter på boken Perfekt på ytan defekt inuti: hantera vardag och familjeliv med en narcissist!

Inlägg innehåller reklam och samarbete för egna produkter

Hemsidan http://www.giftigarelationer är nu inne på det fjärde året. Vid ungefär samma tidpunkt som jag startade hemsidan var jag i full gång och skrev på boken som skulle handla om att hantera vardag och familjeliv med en narcissist. Hur mycket jag än försökt var det nämligen omöjligt att få till ett vettigt samarbete med mitt barns andra förälder. Alla ändlösa cirkeldiskussioner, all frustration och all denna kamp för att skydda vårt gemensamma barn från det dysfunktionella mönstret som utspelade sig ledde till slut fram till dyrköpta erfarenheter. Det jag hade lärt mig ville jag dela med andra som var i samma sits som jag själv befunnit mig. Alltså skrev jag boken som jag själv sökt men inte funnit. Det var en mäktig känsla när boken efter år av slit blev verklighet i höstas. Det känns fint att veta att boken nu har möjlighet att komma i händerna på dem som verkligen behöver den.

Om du är en av dem så vill jag tipsa om att webbutiken Paneter just nu har en påskkampanj på ”Perfekt på ytan defekt inuti: hantera vardag och familj med en narcissist”. Kampanjen pågår till och med den 11 april och kampanjpriset är 199 inklusive frakt (ordinarie pris 229 och frakt 29 kr).

Såhär säger några av bokens läsare:

🌿 ”Jag vill bara höra av mig för att säga att din bok är precis vad jag behövde i mitt liv just nu. Jag har sträckläst den och kommer läsa den om och om igen. Jag känner igen mig i nästan allt. De råd och den vägledning du ger känns som en livlina för att jag ska orka vidare.”

🌿 ”Tack för att du orkat skriva och delat med dig till oss andra som lever i samma elände. Äntligen föll pusselbitarna på plats och jag förstår hur allt hänger ihop. Jag hoppas boken sprider sig som vinden och blir läst av varenda myndighet som socialtjänst och familjerätt. Den här boken är ”spot on” vid svårlösta ”föräldrakonflikter” och utdragna vårdnadstvister. Fantastisk bok!”

🌿 ”Så himla bra.Den sätter ord på allt jag upplevt.”

Se erbjudandet på http://www.paneter.se/perfekt-pa-ytan-defekt-inuti… och läs mer om min resa i intervjuerna som Tidningen Free och Mama gjort:

https://www.expressen.se/mama/mamaliv/sex-relationer/alicia-narcissist/

Glad påsk! 🐣