Topp 3 mest besökta inlägg om narcissister

Inlägg innehåller reklam och samarbete för egna produkter

Hemsidan har med tiden växt både i antal inlägg och antal besökare. Såhär tre år efter start finns det mycket innehåll på temat narcissister, 174 stycken inlägg för att vara exakt. De äldre inläggen om narcissister är precis lika aktuella idag som när de skrevs. Det har blivit dags att ta en rundtur i galleriet av inlägg.

Här kommer hemsidans topp tre mest besökta inlägg:

Tre tips som kan hjälpa dig sätta stopp för narcissistens energitillförsel

När en narcissist väl fått smak på att en annan människa har något att ge vill narcissisten ha mer. Vad kan man göra då om man har någon i bekantskapskretsen eller en arbetskollega som man behöver förhålla sig till men som ständigt tar av ens energi? I det här inlägget får du tre tips:

https://giftigarelationer.com/2018/12/18/tre-tips-som-kan-hjalpa-dig-satta-stopp-for-narcissisten-energitillforsel/

Skillnaden mellan narcissister och psykopater

Psykopaten och narcissisten har en hel del gemensamma nämnare men orsaken bakom detta – deras varför – skiljer sig väsentligt åt. För att förstå skillnaden behöver man titta på vad som döljer sig bakom beteendet. I det här inlägget tittar vi på skillnaden mellan narcissister och psykopater:

https://giftigarelationer.com/2017/11/29/skillnad-pa-narcissist-och-psykopat-vad-finns-dar-bakom/

5 ledtrådar på att du är utsatt för projektioner

Att bli utsatt för någon annans projektioner är i högsta grad förvirrande. I det här inlägget får du 5 ledtrådar på att du är utsatt för projektioner:

https://giftigarelationer.com/2018/02/09/5-ledtradar-pa-att-du-ar-utsatt-for-projektioner/

Reklam och samarbete för egna produkter

Än har Bokus kampanj på boken Perfekt på ytan defekt inuti. Boken ger dig mycket information om hur narcissisten fungerar, hur han eller hon förhåller sig till föräldraskapet och råd och tips hur man kan hantera relationen samt mycket mer.

https://www.bokus.com/bok/9789198403862/perfekt-pa-ytan-defekt-inuti-hantera-vardag-och-familjeliv-med-en-narcissist/