Årets 5 mest besökta inlägg och en nyhet

Välkommen vill jag säga till dig som är ny besökare här på hemsidan! För dig som är ny här kan jag berätta att temat på den här hemsidan är narcissister. I portfolion av inlägg som du hittar här får du information om hur narcissister tänker, agerar och beter sig i relationer samt tips och råd hur du kan förhålla dig – om du inte på rak arm kan stänga dörren om relationen.

Och välkommen tillbaka du som varit här förr – stort tack för i år!

2021 börjar närma sig sitt slut och det har blivit dags att summera året. Här är årets mest besökta inlägg:

  1. Mest av allt ville ni läsare veta hur man kan sätta stopp för narcissistens energitillförsel. Fullt förståeligt då det är det största problemet i en relation med en narcissist – de slukar energi!

2. På andra plats ville ni veta vad skillnaden på en narcissist och en psykopat är. Det finns många likheter men också olikheter, mer om det går att läsa i det här populära inlägget.

3. På tredje plats kommer ett inlägg som tar upp narcissistens förmögenhet att förändras sett över tid. En narcissist har tidigt i livet stannat av i sin känslomässiga utveckling.

4. På plats fyra kommer ett inlägg som tar upp en stor och svår fråga. Kan narcissistiska föräldrar älska sina barn?

5. Som en uppföljare på frågan om narcissister kan älska sina barn kommer ett inlägg som handlar om vad den andre föräldern (den icke narcissistiska) kan göra för att stärka sitt barn i relation till den dysfunktionella föräldern.

https://giftigarelationer.com/2018/01/23/5-saker-du-som-andre-foralder-med-en-narcissist-kan-gora-for-att-starka-barnet/


Avslutningsvis kan jag berätta den glädjande nyheten att ett nytt manus är under bearbetning i detta nu. Den nya boken som planeras komma ut under 2022 kommer handla om att stötta sig själv eller någon annan i processen att lämna en destruktiv relation. Jag hoppas den kan komma många till hjälp och att den tas emot lika väl som Perfekt på ytan defekt inuti (https://www.smakprov.se/bok/pocket/perfekt-pa-ytan-defekt-inuti-hantera-vardag-och-familjeliv-med-en-narcissist-9789198403862/)

Önskar dig ett Gott Nytt År – fritt (eller så fritt det bara går) från giftiga relationer!

2 reaktioner på ”Årets 5 mest besökta inlägg och en nyhet

Kommentarer är stängda.